Tutunul le-a afectat…libertatea

Print Friendly, PDF & Email

tutunPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – SPF Olteniţa au descoperit 50 kg tutun vrac fără documente de provenienţă, pe care doi cetăţeni românii le transportau cu un autoturism în vederea comercializării ilegale.

 În data de 19.06.2014, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Olteniţa au organizat şi desfăşurat în zona de competenţă o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei şi traficului cu produse din tutun.

Astfel, în jurul orei 23.40 lucrătorii noştri au oprit în trafic un autoturism marca Fiat Albea condus de cetăţeanul român Ion V., în vârstă de 38 ani. Alături de acesta călătorea ca pasager cetăţeanul român Daniel C., în vârstă de 27 ani, ambii fiind domiciliaţi pe raza judeţului Călăraşi.

contrabandistiCu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în patru saci, cantitatea de 49,585 kg tutun vrac, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente de provenienţă. Aceştia au declarat că urmau să îl vândă unei persoane din municipiul Călăraşi.

Tutunul în valoare de 24.792 lei a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat.

 

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Liceenii au participat la a IV-a ediție a Târgului Judeţean al Firmelor de Exerciţiu

vin iun. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Vineri, 20 iunie, a avut loc Targul Judeţean al Firmelor de Exerciţiu, ediţia aIV-a , desfăsurat în incinta Centrului Cultural Judeţean Călăraşi Barbu Ştirbei. La deschiderea evenimentului au fost reprezentanţii partenerilor implicaţi în derularea proiectului: Iacob George, prefectul Judeţului Călăraşi, Drăgulin Ştefan Daniel-primarul Municipiului Călăraşi, […]