Trei adolescenți sunt cercetați de poliție pentru comiterea a mai multor infracțiuni

foto politieTrei adolescenți, N. Cristian, de 17 ani, P. Alexandru Claudiu, de 15 ani şi V. Tudor Andrei, de 15 ani, toţi din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, sunt cercetați în libertate pentru comiterea  a mai multor furturi. În urma investigațiilor, efectuate de polițiștii  de la Secția 8 Poliție Rurală Tămădău Mare, s-a constatat că cei trei adolescenți sunt suspecți de  furtul  a 8 păsări din locuinţa  lui D. Neculai, de 82 ani, precum  și a    patru  roţi de auto din gospodăria lui  H. Vasile, de 78 ani, ambii din localitatea Ştefăneşti, comuna Ileana . Aceștia mai sunt suspectați și de secţionarea cablului Romtelecom, de pe marginea DN 3, în afara aceleiaşi localităţi.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că minorii au mai comis şi alte infracţiuni de furt calificat, în perioada ianuarie – mai a.c., fapte ce nu au fost sesizate, la momentul comiterii acestora, o parte din bunurile sustrase fiind recuperate şi restituite părţilor vătămate.

În continuare, se desfăşoară activităţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei minori suspecţi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Un proiect de 100 miliarde de lei vechi riscă să fie abandonat din cauza Ministerului Muncii

mar mai 14 , 2013
Neglijenţă, indiferenţă, iresponsabilitate. Sunt doar trei cuvinte ce pot descrie modul în care, unii funcţionari guvernamentali, îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu în situaţia în care, o investiţie de aproximativ 100 de miliarde de lei vechi, din judeţul nostru, aşteaptă  doar O semnătură  pentru a fi finalizată. Suma respectivă a fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!