Trei accidente rutiere grave soldate cu victime, într-o singură zi

Print Friendly, PDF & Email

accidente rutiereÎn dimineaţa de 17 ianaurie 2015, D. Gabriel, de 30 ani, din localitatea Căzăneşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 201B, dinspre Raşi către Lehliu Gară, pe fondul neadaptării vitezei pe un carosabil acoperit cu polei, a derapat, părăsind partea carosabilă, unde s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci pasageri, care au fost transportaţi la spitale din Slobozia şi din Lehliu Gară, pentru primirea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Sâmbătă, 17 ianuarie, la orele dimineţii, T. Mariana, de 42 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism pe DJ 403, în afara comunei Luica, şi, din cauza neadaptării vitezei pe un carosabil umed, a derapat şi a intrat într-un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui minor, pasager pe bancheta din spate. Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

În aceeaşi zi de 17 ianuarie, pe DJ 100, L. Ştefan, de 45 ani, din comuna Frumuşani, a condus un autoturism pe raza localităţii şi, din cauza neadaptării vitezei pe un carosabil acoperit cu gheaţă, a derapat şi a lovit-o pe A. Ioana, de 64 ani, care se deplasa pe jos, la marginea părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă (fractură oase gambă) a pietonului. Conducătorul autoturismului a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Pompierii călărăşeni au salvat de la sinucidere o tânără de 24 de ani

lun ian. 19 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱  Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Progresului, pentru acordarea primului ajutor unei femei însărcinate, care a avut o tentativă de suicid. Duminică 18 ianuarie, la  ora 23.20, un echipaj de prim ajutor SMURD […]