Tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public

Print Friendly, PDF & Email

Prin prezentul vă aducem la cunoștință că PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI va executa în perioada 09 – 12.10.2020, tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 8.00 – 12.00 și 13.00 – 17.00.
​Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar poate fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).
​Substanțele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, brodifacoum, bromadiolone, acestea fiind avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.
RECOMANDĂRI POPULAȚIE:
Evitați să circulați în preajma locației unde se face tratament în perioada de timp și în intervalele orare mai sus menționate.
​MĂSURI DE PRIM AJUTOR:
-În caz de ingerare, antidotul este vitamina K și K -Medicamentul trebuie administrat intravenal numai dacă apar alternări ale activității protrombinice și nu preventiv.
-În caz de contact cu pielea – spălați imediat zona afectată cu multă apă și săpun.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Perioada de efectuare a tratamentelor de deratizare a fost prelungită

vin oct. 9 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași vă informează că, din cauza condițiilor meteo, perioada de efectuare a tratamentelor de deratizare pe raza municipiului Călărași a fost prelungită până la data de 14.10.2020. Vă mulțumim! Please enter banners and links.