Tragedie în urma exploziei de la ISU Călăraşi: Un pompier a decedat

Print Friendly, PDF & Email

smurd 2În dimineaţa zilei de astăzi, la ora 5,30 s-a stins din viaţă unul dintre cei doi pompieri răniţi grav, în urma exploziei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Călăraşi. Potrivit Mediafax, acesta avea arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Cei doi pompieri au fost transportaţi vineri 24 iulie la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un rezervor cu combustibil din curtea ISU Călăraşi a explodat.

Potrivit Secretarului de stat din Ministerului Administraţiei şi Internelor, Raed Arafat, acest caz a fost anunţat ca accident de muncă şi se face o anchetă în acest sens, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil. De asemenea, ISU Călăraşi face o anchetă internă iar organele abilitate au deschis un dosar de cercetare.

Celalalt pompier, internat la Spitalul de Arşi are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului dar este în stare stabilă, conform purtătorului de cuvânt al acestei unităţi medicale, dr. Adrian Stănculea.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Un şofer, fără permis auto, a provocat un grav accident, soldat cu doi morţi

lun iul. 27 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În seara de 25 iulie 2015, C. Mihăiţă, de 24 ani, din comuna Dichiseni, a condus un autovehicul pe o stradă de pe raza comunei Roseţi şi, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers. Maşina s-a răsturnat pe carosabil. […]