Tragedie în urma exploziei de la ISU Călăraşi: Un pompier a decedat

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

smurd 2În dimineaţa zilei de astăzi, la ora 5,30 s-a stins din viaţă unul dintre cei doi pompieri răniţi grav, în urma exploziei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Călăraşi. Potrivit Mediafax, acesta avea arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Cei doi pompieri au fost transportaţi vineri 24 iulie la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un rezervor cu combustibil din curtea ISU Călăraşi a explodat.

Potrivit Secretarului de stat din Ministerului Administraţiei şi Internelor, Raed Arafat, acest caz a fost anunţat ca accident de muncă şi se face o anchetă în acest sens, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil. De asemenea, ISU Călăraşi face o anchetă internă iar organele abilitate au deschis un dosar de cercetare.

Celalalt pompier, internat la Spitalul de Arşi are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului dar este în stare stabilă, conform purtătorului de cuvânt al acestei unităţi medicale, dr. Adrian Stănculea.

Monica Ghiorghe

Next Post

Un şofer, fără permis auto, a provocat un grav accident, soldat cu doi morţi

lun iul. 27 , 2015
Please enter banners and links.În seara de 25 iulie 2015, C. Mihăiţă, de 24 ani, din comuna Dichiseni, a condus un autovehicul pe o stradă de pe raza comunei Roseţi şi, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers. Maşina s-a răsturnat pe carosabil. Din […]

PNL

Please enter banners and links.