Timbrele fiscale au dispărut de la oficiile poştale

Print Friendly, PDF & Email

Timbru-fiscal-RSR-2-lei-micEste cunoscut faptul că pentru a achita o taxă către stat, în multe cazuri, avem nevoie de unul sau mai multe timbre fiscale.

Dar ce te faci dacă la Oficiile Poştale nu le mai găseşti? Această întrebare mi-am pus-o şi eu, ca mulţi alţii probabil, după ce am aflat că de mai bine de o lună de zile timbrele fiscale nu mai sunt tipărite, situaţia fiind valabilă la nivel naţional, dealtfel.

Pentru a vă veni în ajutor, vă spun şi ce trebuie făcut, ca să nu mai bateţi degeaba drumul către poştă, unde e posibil să nu găsiţi şi răspunsul cum trebuie să procedaţi ca să vă rezolvaţi problema.

Ţinându-se cont de această situaţie, s-a stabilit ca taxa pentru timbrul (timbrele) fiscal(e) care vă sunt necesare, să se plătească la casieria Serviciului de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Călăraşi, care vă va elibera o chitanţă, pe care o veţi folosi acolo unde aveţi nevoie.

Remarcăm, din păcate, încă o dată că informaţia deşi este extrem de preţioasă, comunicarea celor îndrituiţi rămâne defectuoasă, chiar şi în cazul unui simplu timbru fiscal.

Please enter banners and links.

Next Post

Divorţurile, şomerii si cifra de afaceri au crescut în Regiunea Sud-Muntenia

mar ian. 27 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Sinteza principalilor indicatori socio-economici ai regiunii Sud Muntenia, în luna noiembrie 2014, arată că doar divorţurile, şomerii si cifra de afaceri au crescut, conform datelor oferite de Direcţia Regională de Statistică din Călăraşi. Construcţiile, turismul şi numărul salariaţilor sunt în scădere. Evoluţia principalilor indicatori socio-economici la […]