Tencuiala căzută de pe un bloc crează probleme trecătorilor

tencuiala cazutaÎn cursul zilei de astăzi, am fost sesizați că bucăți de tencuială de pe terasa unui bloc, aflat pe strada Belșugului, vis-a-vis de Piața Orizont, au căzut pe trotuarul care este foarte circulat, din zonă.

Locuitorii reclamă că este a treia oară, în decurs de câteva zile, când bucăți destul de mari de tencuială au căzut de pe blocul unde a fost instalat, la începutul campaniei electorale, un mesh care acoperă o bună parte din fațada exterioară a blocului.

Aceștia susțin că, doar cu puțin noroc, doi cetățeni care mergeau pe trotuar au scăpat fără să fie loviți.

Pe de altă parte, alți locuitori spun că situația nu este recentă, ci durează de ceva timp, problemele fiind destul de des întâmpinate cu tencuiala desprinsă de pe bloc.

Prin intermediul nostru, cetățenii roagă autoritățile să verifice dacă mesh-ul electoral sau pur și simplu,dacă  fațada blocului este deteriorată și are nevoie de reparații, pentru a nu exista accidente nedorite, în perioada următoare.

mesh20141013_174115

Please enter banners and links.

Next Post

Joi se oprește apa în municipiul Călărași

mie oct. 15 , 2014
Primăria Călărași anunță faptul că joi, 16 octombrie, între orele 09:00-16:00, furnizarea apei potabile pe întreg municipiul va fi sistată, pentru remedieri și verificări la rețelele de apă și canalizare. Prin urmare, locuitorii municipiului Călărași sunt rugați să-și facă rezerve de apă pentru această perioadă de timp. Please enter banners […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!