Tânăr reținut de polițiști pentru tâlhărie și șantaj

minor retinutPoliţiştii Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi au reţinut un minor care ar fi tâlhărit o persoană în tren şi ar fi constrâns-o să-i remită o sumă de bani. Persoana bănuită de tâlhărie calificată şi şantaj a fost arestată la domiciliu.

La data de 01 februarie 2016, poliţiştii Serviciului Transporturi Călăraşi şi Poliţiei Municipiului Olteniţa au prins în flagrant pe I. Mădălin, de 16 ani, din oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, care ar fi constrâns un minor de 15 ani, din comuna Şoldanu, judeţul Călăraşi, să-i remită o sumă de bani.

Anterior, în timp ce se afla într-un tren de călători, care circula pe relaţia Titan Sud – Olteniţa, victima ar fi fost deposedată prin violenţă de 10 lei.

Persoana bănuită a fost reţinută pentru săvârşirea infracţiunilor tâlhărie calificată şi şantaj şi prezentată Judecătoriei Olteniţa care a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Modelu/ Persoane bănuite de furt din locuinţe, reţinute de poliţişti

mie feb. 3 , 2016
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi şi Postului de Poliţie Modelu, au fost identificate şase persoane, dintre care trei minori, bănuite de furturi din locuinţe de pe raza localităţii Tonea, fapte produse în perioada noiembrie – decembrie 2015. I. Florin, de 25 ani, C. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!