Tânăr din Oltenița, arestat pentru viol în Spania

Print Friendly, PDF & Email

La data de 08 martie 2016, poliţiştii din Călăraşi au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Spania, pe numele unui tânăr din municipiul Olteniţa, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol.

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au prins pe N. Petre, de 16 ani, persoană urmărită la nivel internaţional.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Curţii de Apel Bucureşti, fiind încarcerat în vederea continuării măsurilor pentru predarea către autoritățile din Spania.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Arestat, după ce i-a dat cu o sticlă în cap unui consătean

mie mart. 9 , 2016
La data de 08 martie 2016, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reţinut pe D. Ciprian, de 36 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, în seara de 06 martie 2016, acesta […]