Subprefectul Ion Stan a fost înlocuit din funcţie

Print Friendly, PDF & Email

schimbare-subprefect Ion StanDupă cinci luni de când a fost numit în funcţia de subprefect, Ion Stan a fost debarcat din fruntea Prefecturii Călăraşi. În urma şedinţei de Guvern de miercuri, 30 aprilie a.c., a fost emisă Hotărârea nr. 333/2014, prin se care se stipulează încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de subprefect al judeţului Călăraşi de către Ion Stan. În cadrul aceleiaşi şedinte de Guvern, a mai fost emisă Hotărârea nr. 334/2014, privind numirea în funcţia de subprefect a lui Florin Stoia.
Florin StoiaNoul subprefect al judeţului Călăraşi, Florin Stoia, o figură discretă din administraţia locală călărăşeană, membru PSD, a ocupat, până la jumătatea anului trecut, postul de secretar al primăriei Lupşanu, după care a deţinut, până la finele lunii aprilie a.c., funcţia de director executiv al Direcţiei Agricole de Dezvoltare Rurală Călăraşi .

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Peste 200 de octogenari călărăşeni au fost aniversaţi de ziua lor

lun mai 5 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 5 mai, a fost o zi de mare sărbătoare în marea familie a Casei de Ajutor Reciproc a  Pensionarilor (C.A.R.P.) din Călăraşi. La Centrul de Zi destinat persoanelor vârstnice din Călăraşi au fost prezenţi o parte din bătrânii care, în acest an, au împlinit […]