Peste 200 de octogenari călărăşeni au fost aniversaţi de ziua lor

Print Friendly, PDF & Email

Dragulin octogenariLuni, 5 mai, a fost o zi de mare sărbătoare în marea familie a Casei de Ajutor Reciproc a  Pensionarilor (C.A.R.P.) din Călăraşi. La Centrul de Zi destinat persoanelor vârstnice din Călăraşi au fost prezenţi o parte din bătrânii care, în acest an, au împlinit sau împlinesc venerabila  vârstă  de 80 şi de 90 de ani. A devenit deja o tradiţie împământenită în comunitatea călărăşeană de către C.A.R.P. de a aniversa, în fiecare an, pe călărăşenii care au trecut pragul celor 80  de ani. În acest an, au fost 232 de octogenari şi 29 de nonagenari călărăşeni, membrii C.A.R.P., care au fost felicitaţi şi cinstiţi de ziua lor. Printre aceştia s-a  numărat  şi preşedinta C.A.R.P., prof.  Gabriela Truică, dar şi cunoscutul profesor de limba şi literatura română, Ilie-Ştefan Rădulescu. În mijlocul sărbătoriţilor s-a aflat, ca de fiecare dată, edilul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, care a dorit să le adreseze  câteva urări. ,,Întotdeauna m-am simţit bine în mijlocul dumneavoastră. De câte ori vă văd, îmi aduc aminte de bunicii mei, de zilele şi anii pe care i-am petrecut alături de ei. Şi, n-am să uit niciodată poveţele bune pe care mi le-au dat, să fiu un om demn şi să nu-mi fac de râs numele pe care-l port! Mă simt onorat că sunt în mijlocul dumneavoastră şi vă port un adânc respect pentru tot ce aţi făcut pentru noi, cei mai tineri decât dumneavoastră! Vă urez „La mulţi ani” şi multă sănătate!”, a spus edilul Drăgulin.

Pensionarii prezenţi s-au servit cu prăjituri şi şampanie, oferite de primarul Drăgulin, iar din partea C.A.R.P. au primit câte un dar financiar.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Ploaia căzută duminică a afectat gospodăriile din 5 localități

lun mai 5 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ca urmare a căderilor abundente de precipitaţii din data de 04.05.2014, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa, precum şi din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti, au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei acumulate în 22 de gospodării şi 7 locuinţe, în localităţile […]