Subprefectul Beștea: ,,Împreună cu domnul prefect George Iacob, dar și cu întreaga echipă de profesioniști, îmi voi duce la îndeplinire atribuțiile de serviciu”

Print Friendly, PDF & Email

De vineri, 15 septembrie, județul Călărași are un nou subprefect, în persoana lui Mihai Constantin Beștea. Ceremonia de învestire în funcție a avut loc în prezența secretarului de stat, Mihai Dan Chirică, a prefectului, George Iacob, a secretarului de stat, Ciprian Pandea, a parlamentarilor PSD, Roxana Pațurcă și Sorin Vrăjitoru, a primarului municipiului Oltenița, Petre Țone, a câtorva directori de instituții publice, precum și a angajaților din Prefectura Călărași.

Secretarului de stat, Mihai Dan Chirică, a dat citire ordinului de numire temporară în funcția de subprefect a lui Mihai Beștea, spunând, la final: ,,Sunt convins că, împreună cu domnul prefect George Iacob, veți rezolva cu celeritate toate problemele acestui județ, cu precădere cele de fond funciar, mai ales că județul nu a avut subprefect, o bună perioadă de timp, iar cetățeanul, să nu uitați, trebuie să fie pe primul loc.”

După depunerea jurământului, subprefectul Beștea a declarat: ,,Mă bucur că sunteti, astăzi, alături de mine, iar prezența dvs. nu face decât să mă onoreze. Vreau să vă spun că acest pas pentru mine înseamnă foarte mult, e o provocare nouă, și împreună cu domnul prefect George Iacob, dar și cu întreaga sa echipă de profesioniști, pe care am avut plăcerea și onoarea să o cunosc, îmi voi duce la îndeplinire atribuțiile de serviciu.”

Mihai Constantin Beștea a fost numit temporar în funcția de subprefect, prin detașare de la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călărași, unde a ocupat funcția de inspector-șef .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Victorie la UTA! Dunărea a ajuns la 5 reușite consecutive!

lun sept. 18 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Puștiul minune al lui Dan Alexa, Marian Drăghiceanu a marcat unicul gol al Dunării în victoria de astăzi de la Șiria cu UTA Arad! Dunărea are 5 victorii din cinci meciuri! Elevii lui Dan Alexa sunt de neoprit în acest moment! Călărășenii au fost mai […]