Studiul de fezabilitate pentru pasajul de la Drajna a fost predat, astăzi, către C.N.A.I.R.

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 25 octombrie, începând cu ora 14.00, Instituția Prefectului – județul Călăraşi a fost gazda conferinţei de presă în cadrul căreia a fost predat către C.N.A.I.R. Studiul de Fezabilitate pentru Pasajul de la Drajna.
Au participat la această acțiune, parlamentarii călărășeni Roxana Pațurcă și Sorin Vrăjitoru, directorul general CNAIR, Sorin Scarlat, Directorul General Regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Marin Dima, prefectul George Iacob.
Reprezentanții S.C. Search Corporation S.R.L., societatea care a realizat „Studiul de Fezabilitate pentru Pasajul Denivelat Superior pe DN 21, km 105+500, la Drajna” au prezentat mass-mediei călărășene principalele aspecte ale acestuia, iar deputatul Sorin Vrăjitoru a reiterat importanța realizării pasajului, un obiectiv de o deosebită însemnătate atât pentru judeţul noastru cât şi pentru judeţele învecinate.

Inițiatorul acestui proiect, parlamentarul PSD, Sorin Vrăjitoru, a declarat:,,Studiul de fezabilitate va fi înaintat către CNAIR și va urma toate procedurile legale pentru scoaterea la proiectare și execuție a acestui pasaj. Pasajul începe la nodul rutier de pe autostradă, unde se va construi un sens giratoriu, se va merge pe partea stânga, paralel cu DN 21, va traversa calea ferată și se va încheia tot într-un sens giratoriu, la intrare în Draglina. Este un proiect de importanță națională, în care am pus mult suflet și timp.”

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Sala ”Barbu-Știrbei”Călărași/ Teatrul Avangardia prezintă o comedie explozivă: ȘEFUL

vin oct. 25 , 2019
??-?? ?????? ??-? ???? ????? ??????? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ????????, ???? ??-?? ????? Teatrul Avangardia prezint? luni, 11 noiembrie 2019, o comedie exploziva: ?EFUL Cu: ?erban Pavlu ?i Cristi Iacob, in regia lui Ricard Reguant ***** Seful este o comedie plina de umor si duiosie scrisa de […]
0Shares