Sala ”Barbu-Știrbei”Călărași/ Teatrul Avangardia prezintă o comedie explozivă: ȘEFUL

Print Friendly, PDF & Email

𝗧𝗶-𝗮𝗿 𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲𝗮 𝘀𝗮-𝗶 𝗽𝗼𝘁𝗶 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗳𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶𝗻 𝗳𝗮𝘁𝗮 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝗰𝗿𝗲𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮𝗿𝗮𝘁, 𝗳𝗮𝗿𝗮 𝘀𝗮-𝘁𝗶 𝗽𝗲𝘀𝗲?
Teatrul Avangardia prezintă luni, 11 noiembrie 2019, o comedie exploziva: ȘEFUL
Cu: Șerban Pavlu și Cristi Iacob, in regia lui Ricard Reguant

*****
Seful este o comedie plina de umor si duiosie scrisa de unul dintre cei mai in voga comedieni si dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan.

In seara de Revelion seful unei mari companii ramane blocat in birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata acestei “incarcerari” involuntare se vad obligati convietuiasca si sa treaca prin situatii dintre cele mai absurde si amuzante. Dar dupa aceasta noapte vietile lor vor fi schimbate pentru totdeauna.

In fond, piesa aduce in atentia noastra un vis pe care il avem cu totii: sa reusim sa scapam de toate lanturile din viata noastra, pana ce ajungem sa devenim propriul nostru sef.

Spectacolul se joaca la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la Casa de bilete amplasată în fața sălii de spectacole ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.
Prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 40 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Campania ,,Bucuria de a fi împreună”, în Protopopiatele Călărași și Oltenița

vin oct. 25 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Părintele Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Sectorul Social – Misionar, în colaborare cu Asociația Socio – Culturală Matei Basarab și Protopopiatele Călărași și Oltenița, a organizat ultimele două acțiuni din cadrul Campaniei: Bucuria de a fi împreună – 2019, astfel: – În data de 18 […]