Studiul de fezabilitate al viitoarei Piețe Centrale a municipiului Călărași a fost finalizat

Studiul de fezabilitate al viitoarei Piețe Centrale a municipiului Călărași a fost finalizat. Acesta va intra în atenția consilierilor locali, spre aprobare în proxima ședință ordinară. Între timp, a fost finalizată și demolarea fostei clădiri a pieței.

Se propune realizarea unei clădiri P+Ep, cu o suprafață construită desfășurată de 1.122 mp, destinată comerțului, serviciilor și alimentației publice. În exterior, se vor amenaja o zonă pietonală, un spațiu de joacă pentru copii, o fântână arteziană, o platformă subterană de colectare deșeuri, dar și aproximativ 50 de locuri de parcare (care vor fi puse la dispoziție contracost).

Proiectul amenajării Pieței Centrale se completează cu cel al zonei centrale a municipiului Călărași, parte a unei aplicații depuse spre finanțare, de Primăria Municipiului Călărași, la începutul lunii octombrie, la ADR, pe Axa 4 a Regio 2014-2020. Proiectul, cu o valoare de circa 8 milioane de euro, va schimba total zona pietonală a centrului vechi al municipiului Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

,,Sondajul va da candidatul la Primărie, în municipiile reședință de județ ”

vin oct. 26 , 2018
Senatorul liberal Răducu Filipescu a vorbit și despre stabilirea candidaților pentru funcțiile de primar în municipiile reședință de județ: “Primarii care sunt pe funcții în municipiile reședință de județ, dacă sunt bine situați în sondaje, vor candida obligatoriu. Dacă apare un sondaj în care un alt liberal stă mai bine […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!