Spitalul Județean Călărași a scos la concurs postul de manager

Print Friendly, PDF & Email

 De curând, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost publicat anunțul de scoatere  la concurs a postului de manager, persoană fizică. De menționat că ultimele două concursuri organizate pentru acest post au fost fie prin externalizarea managementului (nr. cand a câștigat firma Tetraedru), fie prin ocuparea funcției de către o persoană fizică autorizată (n.r. Romulus Dan Șerban).

Din luna martie a.c., după ce Spitalul Județean Călărași a fost declasificat, managerul Romulus Șerban a fost eliberat din funcție și, de atunci, postul este ocupat interimar de managerul Camelia Ghiveciu.

La concurs se pot inscrie persoane fizice care intrunesc, cumulativ, următoarele condiţii:

  1.  a)  sunt absolvenţi de invăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  2. b) sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, sau sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat in management sanitar, economic ori administrativ organizat intr-o instituţie de invăţământ superior acreditată, potrivit legii;
  3. c) au cel puţin 5 ani vechime in posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii;
  4. d) nu sunt condamnaţi penal sau in curs de urmărire penală;
  5. e) sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic);
  6. f) nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Înscrierea candidaţilor se face până pe data de 05.12.2016.

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului, temele-cadru pentru proiectul de management, precum şi bibliografia pentru concurs sunt publicate pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi şi al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Concursul va avea loc pe data de 12 decembrie.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

CJC Călărași/Modificare în cadrul stagiunii teatrale „Toamna Culturală”

mar nov. 22 , 2016
Centrul Cultural Județean Călărași vă aduce la cunoștință următoarea modificare intervenită în cadrul programului Stagiunii de spectacole „Toamna Culturală”. Datorită unor probleme generate de firma care deține spectacolul „Ultimul Crăciun la Paris” (ajunsă în imposibilitatea de a pune în scenă spectacolul programat), în interesul spectatorilor călărășeni, a fost înlocuit cu […]