Miercuri, la cerere, două reprezentații ale piesei de teatru “Dovlecel”

Print Friendly, PDF & Email

Spectacolul de teatru pentru copii “Dovlecel”, ce face parte din cadrul stagiunii de teatru pentru copii “Toamna Culturală”, a fost programat cu o singură reprezentație, pentru miercuri, 23 noiembrie, ora 9.30.

Datorită numărului mare de solicitări, Centrul Cultural Județean a solicitat Companiei Mix Music să fie organizată o a doua reprezentație, gratuit, începând cu ora 11.00.

“Vă anunțăm că, în urma adresei Centrului Cultural Județean de a organiza o a doua reprezentație a piesei de teatru pentru copii “Dovlecel”, mâine, 23 noiembrie 2016, am hotărât să sprijinim această cerere, motiv pentru care vom organiza o a doua reprezentație a piesei de teatru “Dovlecel”, începând cu ora 11:00.”, informează Compania Mix Music.

Piesa de teatru prezentată, astazi,  “Regatul fermecat”, s-a bucurat de un mare succes, sala fiind arhiplină, iar copiii au fost extrem de încantati si au interactionat cu personajele pe intreaga durata a piesei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Spitalul Județean Călărași a scos la concurs postul de manager

mar nov. 22 , 2016
 De curând, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost publicat anunțul de scoatere  la concurs a postului de manager, persoană fizică. De menționat că ultimele două concursuri organizate pentru acest post au fost fie prin externalizarea managementului (nr. cand a câștigat firma Tetraedru), fie prin ocuparea funcției de către […]