Şi tu poţi deveni jandarm!

Print Friendly, PDF & Email

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călărași recrutează şi selecţionează candidaţi pentru sesiunile de admitere 2019 şi ianuarie 2020, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează:

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, sesiunea iulie-august 2019:
– Facultatea de Jandarmi – specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, învăţământ cu frecvenţă: 70 locuri (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi).
– Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, învăţământ cu frecvenţă, specializarea „Drept”, învăţământ de zi: 6 locuri alocate Jandarmeriei Române;

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 190 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi: pentru sesiunea ianuarie 2020: 170 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi)

Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călărași selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere 2019 în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pe locurile alocate Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează:
a) Academia Forţelor Terestre “ Nicolae Bălcescu” Sibiu: 17 locuri alocate M.A.I.;
b) Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”: 6 locuri alocate M.A.I.;
c) Academia Tehnică Militară Bucureşti: 36 locuri alocate M.A.I.;
d) Institutul Medico-Militar: 16 locuri alocate M.A.I;
e) Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” Brașov: 16 locuri alocate M.A.I.;
f) Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa – Facultatea de Inginerie Marină: 10 locuri alocate M.A.I.;
g) Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești: 46 locuri alocate M.A.I.;
h) Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia”: 21 locuri alocate MAI;
g) Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa: 62 locuri alocate MAI.

Cererile de înscriere pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior (ale M.A.I; M.Ap.N.) şi şcolile postliceale ale M.Ap.N. se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, str. Prelungirea Independenței, nr. 3, până la data de 24.05.2019, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00.
Cererile de înscriere pentru admitera la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni și ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, pentru sesiunea ianuarie 2020, se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, str. Prelungirea Independenței, nr. 3, până la data de 15.11.2019, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00.
Dosarele de candidat se depun la sediul instituţiei noastre, astfel:
– Pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior (ale M.A.I; M.Ap.N.) şi şcolile postliceale ale M.Ap.N., până la data de 18.06.2019, ora 15.00.
– Pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I., până la data de 10.12.2019, ora 15.00, pentru sesiunea de admitere ianuarie 2020.
Tematica, bibliografia, precum şi etapele desfăşurării concursurilor de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.A.I., şcolile postliceale ale M.A.I. şi instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N. pe locurile alocate M.A.I., sunt stabilite de către unităţile de învăţământ şi afişate pe site-urile acestora.
Informaţii suplimentare despre înscriere, condiții de participare, deocumente necesare completării dosarului de candidat, se pot obţine de la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călărași tel. 0242/317771 (se solicită în centrală legătura la resurse umane) sau accesând site-ul unității www.jandarmeriacalarasi.ro la secțiunea Prezentare – Organizare – Carieră.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Continuă campania de recrutare a persoanelor, în cadrul proiectului: ,,Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”

sâm mai 18 , 2019
D.G.A.S.P.C. Călărași derulează, în parteneriat cu A.N.P.D.C.A, în scopul consolidării și dezvoltării rețelei de asistenți maternali profesioniști. Proiectul TEAM- UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod Proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (2014-2020). În acest context, D.G.A.S.P.C Călărași desfășoară, în perioada […]