Şi-au înnoit jurămintele după 50 de ani de căsătorie

Print Friendly, PDF & Email

 Marea familie a  Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) din Călăraşi a fost în plină sărbătoare.  Luni, 4 iunie, într-un cadru festiv, 25 de cupluri şi-au înnoit jurămintele, după 50 de ani de căsnicie. Ca în fiecare an, conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor a organizat festivitatea de aniversare a membrilor săi care au împlinit jumătate de veac de căsătorie. La acest emoţionant eveniment au fost alături de cei sărbătoriţi viceprimarul  municipiului Călăraşi Dragoş Coman şi preotul Alin Butoi.

În deschiderea festivităţii, preşedinta CARP, ing. Hirstina Culică a dorit să adreseze sărbătoriţilor câteva urări de bine.

„A devenit deja o tradiţie în activitatea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Călăraşi să aniversăm, aşa cum se cuvine un moment unic  în viaţa unora dintre noi: ”Nunta de Aur”. Vă urăm, dragii noştri cele mai sincere dorinţe  ale noastre de bine, de sănătate de viaţă lungă,alături de copii , de nepoţi,de întreaga familie!”, a spus preşedinta CARP Hristina Culică.

Tânărul viceprimar al municipiului Călăraşi, Dragoş Coman a oficiat cununia civilă şi, totodată, a dorit să le transmită celor prezenţi toate gândurile sale bune.

„Dragii noştri, vă trasmit salutul domnului primar Daniel  Drăgulin. În acelaşi timp, doresc să multumesc conducerii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor pentru onoarea pe care o am, să fiu, astăzi, alături de dumneavoastră.  Afirm cu toată sinceritate că sunteţi, pentru noi, toţi, un exemplu demn de urmat. Nu ştiu câţi dintre noi, tinerii, vor apuca această vârstă aniversară. Vremurile nu mai sunt cum erau cândva, iar sistemul de valori şi de principii este cu totul altul, în zilele noastre. Vă felicit pentru devotamentul,  pentru răbdrea şi pentru înţelepciunea dumneavoastră de a ajunge la această frumoasă aniversare.”, li s-a adresat cu emoţie în glas, viceprimarul Dragoş Coman.

De asemenea, preotul Alin Butoi a oficiat o scurtă slujbă religioasă, după care le-a urat sărbătoriţilor felicitările sale. Familiie care au spus, din nou, ”Da „ după 50 de ani de căsătorie au fost:

Anton Nicolae si Dochiţa; Anghel Ionel şi Paraschiva; Boldinog Mitică şi Gica; Bucur Constantin şi Tolena; Cercel Nicolae şi Levantia;Craia Chirea şi Filuţa;Drumea Pană şi Constanţa; Luduşanu Valeriu Gheorghe şi Maria; Ilie Niculae şi Maria; Mihai Ion şi Vasilica; Mihai Gheorgheşi Felicia;Mitrea Ioniţă şi Ionica; Nedelea  Ştefan şi Aurora; Oprişan Nicolae şi Rădiţa; Prunaru Vasile  şi Iulia; Rădăcină Mihai şi Ecaterina; Radu Ion şi Aneta; Radu Gheorghe şi Maria; Spirescu Adrian Alexandru şi Maria; Stancu Nicolae şi Antoneta; Stan Ion şi Sevastiţa; Ştefan Ion şi Georgeta; Tătaru Virgiliu şi Aneta;  Vasile Vasile şi Georgeta.

Cei sărbătoriţi au petrecut într-o atmosferă de sărbătoarecu preparate alese la care nu a lipsit tradiţionalul tort aniversar.

CARP   a oferit căte un dar finaciar de 200 de lei unui numar de 42 de cupluri care au împlinit 50 de căsnicie din judeţul Călăraşi. Unele dintre acestea nu au putut participa la acest deosebit eveniment, din motive de sănătate.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

A fost aleasă o nouă conducere a Uniunii Judeţene Sanitas Călăraşi

lun iun. 4 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În ultimii ani de zile, Uniunea Judeţeană Sanitas Călăraşi, grupare ce face parte din Federaţia Sanitas România, s-a evidenţiat în comunitatea de pe malurile Borcei ca o organizaţie puternică, bine conturată în lupta sindicală de pe plan local. După cum se cunoaşte, această amplă grupare […]