Senatorul Răducu Filipescu: ,,Nu putem accepta ca, din august, noile case de marcat să fie obligatorii”

Print Friendly, PDF & Email

    Întâlnirea cu oamenii de afaceri călărășeni, organizată de senatorul PNL, Răducu Filipescu, a adus pe ordinea de zi probleme punctuale cu care se confruntă agenții economici, precum lipsa forței de muncă, în anumite sectoare economice, dar și decizii luate de actualul guvern, care pot afecta activitatea comercianților.

,,Aşa cum am promis, am avut o nouă întâlnire cu oameni de afaceri călărăşeni, avându-l alături de mine pe colegul Florin Cîţu – senator PNL, președinte al Comisiei eonomice, industrii și servicii din Senatul României.
Pe lângă identificarea anomaliilor legate de impozitarea muncii, am reţinut ca fiind urgentă şi găsirea unor soluţii de a atrage forţă de muncă din străinătate, pentru acele sectoare economice deficitare în a acoperi necesarul de angajaţi.

Am discutat despre cele mai importante probleme întâmpinate în activitatea desfăşurată de firmele producătoare şi de prestări servicii.
Voi face o interpelare parlamentară în legătură cu un subiect de mare interes pentru comercianţi, pentru a atrage atenţia şi a cere modificarea termenului de la care noile case de marcat vor deveni obligatorii. Nu putem accepta luna august ca moment din care noile case de marcat să fie obligatorii, în situaţia în care acestea nu sunt nici măcar disponibile pentru a putea fi achiziţionate, fără să mai discutăm că infrastructura de funcţionare a acestora nu este încă pusă la punct de către ANAF.

Partidul Naţional Liberal rămâne alături de mediul de afaceri din România şi va căuta soluţii pentru dezvoltarea tuturor sectoarelor din economia naţională.”, a concluzionat senatorul Răducu Filipescu, după întâlnirea avută cu oamenii de afaceri din Călărași.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Senatorul PNL Cîțu, la Călărași: ,,Devine din ce în ce mai greu să aduci, acasă, românii care muncesc în străinătate”

lun feb. 26 , 2018
Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a organizat o conferință de presă la care a fost invitat să participe și colegul său din Parlamentul României, senatorul Florin Cîţu, președintele Comisiei Economice, Industrii și Servicii din Senatul României. Senatorul Cîțu  a adus în atenția presei discuțiile purtate cu oamenii de afaceri: ,,Cea mai […]