Senatorul Răducu Filipescu: „Liberalii care își exercită mandatul de primar sau de parlamentar, nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste”

Alegerile europarlamentare, de anul viitor, au fost aduse în discuția cu presa locală de senatorul PNL Răducu Filipescu. Acesta a afirmat că, deși nu au fost stabilite încă toate criteriile privind selectarea viitorilor candidați din partea PNL, un lucru este sigur: liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi, nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste.

,,Nu s-au stabilit criteriile în baza cărora vor fi desemnați candidații la alegerile europarlamentare. Va fi o bătălie destul de serioasă, pentru că sunt foarte mulți pretendenți pe aceste locuri, dar criteriile nu sunt gata, încă se lucrează la ele. Ele vor ține de cariera politică serioasă în PNL, dar și de cunoașterea, cel puțin, a unei limbi străine. Momentul alegerilor se apropie, mai avem un an, dar nu vor candida nici parlamentari în funcție, nici primari, pentru că fiecare trebuie să își ducă la capăt mandatul pe care îl are.”

Întrebat dacă sunt solicitări pentru participarea la alegerile europarlamentare din partea unor membri din cadrul organizației PNL Călărași, senatorul Filipescu a răspuns:

,,La Călărași nu am auzit să existe cereri în sensul acesta, dar și criteriile vor fi dure de selecție, pentru că vrem ca europarlamentarii noștri să nu facă doar act de prezență. Cei 6 europarlamentari trimiși de PNL în Parlamentul European au fost foarte buni și, în câteva săptămâni, vom ști exact care sunt criteriile, pe care le vom comenta la acel moment. Vom vedea, atunci, dacă este din Călărași cineva care să răspundă la asemenea criterii.”, a afirmat senatorul PNL Răducu Filipescu.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Sâmbătă, 19 mai, Muzeul Municipal Călărași organizează Noaptea Muzeelor 2018

joi mai 17 , 2018
Sâmbătă, 19 mai, între orele 19.00 și 23.00, călărășenii sunt invitați să viziteze Muzeul Municipal Călărași în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor-2018. Anul acesta, Noaptea Muzeelor va fi marcată printr-o ”Călătorie prin memoria locurilor”, care se dorește a fi o invitație la amintiri prezentate de călărășeni și de istorici ai locurilor. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!