Senatorul Iulian Dumitrescu vrea la Consiliul Județean

Iulian-DumitrescuLa conferința de presă ce a avut loc la sediul organizației județene a PNL Călărași a fost prezent, săptămâna aceasta, senatorul Iulian Dumitrescu. Acesta a fost întrebat dacă va pleca să candideze la Prahova, conform unor discuții ce au avut loc în cadrul partidului, la nivel central, sau dacă va rămâne la Călărași să candideze, în 2016.

Senatorul Iulian Dumitrescu a răspuns: “Au fost discuții că pot pleca la Prahova. Dar eu sunt aici, nu e nimic de discutat. Partidul mai are nevoie de oameni care să coordoneze organizații în țară. Dacă aici Răducu Filipescu îl are pe Dan Motreanu, dar și pe mine, în alte județe nu este aceeași situație și, practic, de acolo a plecat discuția. Dar sunt aici și mă simt foarte bine! Dacă mi s-ar fi impus să plec, era altceva!”

Întrebat dacă și-ar dori să ocupe funcția de președinte de Consiliu Județean, la Călărași, senatorul Dumitrescu a răspuns pozitiv, spunând că, totodată, dacă PNL va veni la guvernare, după alegeri, ar fi valabilă și o posibilă funcție de ministru pe care să o ocupe în guvernul liberal.

Please enter banners and links.

Next Post

Sa fim solidari cu victimele de la clubul Colectiv!

lun nov. 2 , 2015
Având în vedere evenimentele petrecute in data de 31.10.2015, la Clubul Colectiv din Bucuresti, in semn de solidaritate cu cei raniti, si pentru a veni in sprijinul acestora, facem un apel catre toate persoanele care doresc sa doneze sange sa se prezinte la recoltări. Aceasta actiune se va desfasura la […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!