Senatorul Filipescu:,,Sigur va fi votat guvernul propus de Ludovic Orban”

Print Friendly, PDF & Email

La întâlnirea cu presa, din această săptămână, senatorul PNL, Răducu Filipescu, a făcut câteva declarații referitoare la campania electorală și organizarea PNL, după votarea moțiunii și desemnarea în funcția de prim-ministru a lui Ludovic Orban, de către președintele Klaus Iohannis.
,,Campania electorală se desfășoară bine, suntem împărțiți în echipe, pe 5 colegii, cărora li se alătură membri din fiecare comună. În fiecare zi ne întâlnim cu cetățenii, pentru că este foarte important contactul cu populația. În ceea ce privește votarea în Parlament a Guvernului Orban pot să afirm că va trece, dacă nu din prima, a două oară sigur! Sunt actori politici cărora le place să facă balet. Iar unul dintre ei este Ponta, care dacă nu va vota acest guvern, îl vor vota ceilalți din partidul lui. Daniel Constantin a zis că va vota și nu e singur în PRO România. Iar Guvernul Orban, fără susținerea acestui partid, mai are nevoie de 9 voturi. S-a văzut de-a lungul timpului că nu funcționează coabitarea unui guvern de o culoare politică, cu un președinte de altă culoare politică. Dacă vom avea un președinte liberal și un guvern liberal, lucrurile vor merge foarte bine, din acel moment.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Concert – ”Europa unită în muzică”

vin oct. 18 , 2019
Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași vine în întâmpinarea melomanilor cu un eveniment cultural de excepție, concertul ”Europa unită în muzică”. Evenimentul va avea loc duminică, 3 noiembrie 2019, în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași, începând cu ora 18:00. Venit din Italia, localitatea […]