Drum bun, domnule doctor, Ioan Petre!

Print Friendly, PDF & Email

Un om deosebit și un profesionist desăvârșit, medicul Ioan Petre a încetat din viață, luni, 14 octombrie 2019, la vârsta de 76 de ani.
Ioan Petre s-a născut la data de 3 iunie 1943, în Bucuresti. A lucrat timp de 40 de ani în Spitalul Județean Călărași, dar a fost dedicat meseriei sale până în ultimul moment, continuându-și activitatea la cabinetul medical, până când soarta a decis, brusc, să se încheie călătoria sa în această viață.
Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu, la Capela Cimitirului Central, slujba de înmormântare fiind programată să aibă loc miercuri, 16 octombrie 2019, ora 12.00.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Drum bun, către o nouă dimensiune cosmică, domnule doctor, Ioan Petre! A fost o adevărată onoare și bucurie să vă cunosc!

Anna-Maria Gonciu

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Senatorul Filipescu:,,Sigur va fi votat guvernul propus de Ludovic Orban”

vin oct. 18 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La întâlnirea cu presa, din această săptămână, senatorul PNL, Răducu Filipescu, a făcut câteva declarații referitoare la campania electorală și organizarea PNL, după votarea moțiunii și desemnarea în funcția de prim-ministru a lui Ludovic Orban, de către președintele Klaus Iohannis. ,,Campania electorală se desfășoară bine, […]