Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Titulescu” a sărbătorit conferirea titlului de ,,Şcoală Europeană”

scoala european a2 În urmă cu câteva zile,  la Palatul Parlamentului, în cadrul unei manifestări festive , reprezentanţii Şcolii Gimnaziale ,,Nicolae Titulescu” din Călăraşi  au primit, din partea Ministerului Educaţiei, Certificatul de Şcoală europeană”.

Titlul de ”Școală Europeană  reprezintă, de fapt , confirmarea  activităţii educaţionale de nivel european realizate de Școala ,,Nicolae Titulescu” – o școală de referință pentru învățământul călărășean. Conferirea acestei distincţii a fost sărbătorită într-un cadrul festiv de colectivul de cadre didacţice şi elevi.

Evenimentul a avut loc joi 30 mai a.c.  când ,Şcoala Gimnazială ,, Nicolae Titulescu” a fost în plină sărbătoare.  Acest eveniment a fost marcat prin dezvelirea plachetei ce atestă titlul de ,,Şcoală Europeană” dar şi printr-un  moment artistic deosebit, susţinut de elevii şcolii.

Directorul şcolii, prof.  Neculai Mirică a adus în atenţie importanţa unei astfel de distincţii pentru  această  unitate de învăţământ.

,, Acest titlu ne onorează, cu atât mai mult, cu cât, suntem prima  şi singura școală din județ care a obținut această distincție. În același timp, ne obligă să ne menținem la standarde europene printr-o implicare activă în derularea proiectelor educaţionale. Acestă distincţie este un motiv de mîndrie pentru profesori, elevi, părinţi şi bunici”,a afirmat directorul Neculai Mirică.

Un invitat de seamă la această manifestare festivă a fost şi deputatul Daniel Florea, care a urat succes şi multă putere de muncă în activitatea educaţională,  colectivului de cadre didactice şi elevi al şcolii.

Alături de parlamentarul  călărăşean s-au mai aflat Lavinia Şandru, prefectul judeţului George Iacob, viceprimarul Marius Dulce şi  reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Două firme sunt responsabile de mirosurile pestilenţiale din Călăraşi

Dum iun. 2 , 2013
Odată cu venirea zilelor călduroase, aerul  în  municipiul  Călăraşi a devenit irespirabil. La anumite ore, cu precădere seara, călărăşenii sunt nevoiţi să suporte mirosurile pestilenţiale de dejecţii de animale. Numeroşi cetăţeni, ajunşi la limita răbdării, au  trimis o serie de sesizări privitoare la această situaţie neplăcută şi pe adresa redacţiei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!