Şase bărbaţi reţinuţi de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă

Print Friendly, PDF & Email

arestat-5Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au reţinut, în ziua de 19 octombrie a.c., pentru 24 de ore şase bărbaţi bănuiţi că au săvârşit infracţiuni cu violenţă. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 29 de ani, toţi din Dor Mărunt a fost probată de poliţişti, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere în două dosare penale.

Totodată, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădau Mare şi din cadrul Postului de Poliţie Ileana, au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 45 ani, din Ileana, care în ziua de 15 octombrie a.c., în timp ce se aflau într-o societate comercială din comuna Ileana ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi lovit mai multe persoane.

Cei şase vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Municipiul Călărași va avea o unitate de învăţământ pentru copiii cu nevoi speciale

joi oct. 20 , 2016
Este cunoscut faptul că judeţul Călăraşi este printre  puţinele judeţe, din ţară, care nu are o şcoală pentru copiii cu Cerinţe Educaţionale Speciale (CES). La ora actuală, în municipiul Călăraşi există doar şase clase pentru învăţământ primar şi gimnazial,  în care învaţă copiii cu nevoi speciale. Însă, acestea sunt insuficiente, […]