,,Sărbătoarea primăverii” va fi marcată pe 6 martie, prin concursul ,,Câştigă pentru şcoala ta!”

Print Friendly, PDF & Email

afisPrimăria municipiului Călărași organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași și Centrul Cultural Județean Călărași, în data de 6 martie, ora 11:00, în sala de spectacole ”Barbu Știrbei”, cea de-a treia ediție a Sărbătorii Primăverii. Anul acesta, manifestarea se va desfășura sub forma unui concurs interșcolar cu titlul ”Câștigă pentru școala ta”, la care vor participa elevi ai claselor I-IV din 10 unități școlare din municipiul Călărași, după cum urmează:

1.Școala Gimnazială ”Carol I”

2.Școala Gimnazială ”Nicolae Titulescu”

3.Școala Gimnazială ”Mircea Vodă”

4.Școala ”Constantin Brâncoveanu”

5.Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”

6.Școala ”Tudor Vladimirescu”

7.Scoala Pompei Samarian (nr. 6)

8.Colegiul Economic

  1. Grupul Școlar ”Danubius”
  2. Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Călărași

Concursul își propune stimularea spirtitului de competiției, antrenarea elevilor în activități artistice și de recreere, încurajarea creației pentru copii, evidențierea și descoperirea unor noi talente interpretative care vor fi invitate și la alte evenimente ulterioare organizate de Primăria municipiului Călărași.

Fiecare școală va avea la dispoziție 10 minute în care să-și prezinte un program aritistic structurat la alegere, iar, în vederea stabilirii unui clasament, participanții din sală vor vota. Pe baza voturilor exprimate, juriul va stabili clasamentul primelor trei locuri, precum și un premiu de popularitate. Premiile pentru locurile I, II și III vor consta în obiecte destinate dotării școlilor și câte o cupă, toate unitățile de învățământ participante urmând a primi câte un premiu stimulativ. Mai mult, câștigătorul locului I va primi un trofeu care va fi transmisibil câștigătorului fiecărei ediții anuale. Se are în vedere ca la edițiile viitoare să participe, pe rând, elevii claselor V-VIII (2016), elevii de liceu (2017) și preșcolarii (2018).

Juriul va fi format din 7 persoane, reprezentanți ai ISJ Călărași, CCD Călărași, Centrului Cultural Județean Călărași, Palatului Copiilor din Călărași și 2 copii, vedete muzicale călărășene.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Doi minori, depistaţi în trafic de poliţişti, într-un autoturism furat

mar mart. 3 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară au prins, în noaptea de 1 spre 2 martie 2015, pe doi tineri, care ar fi sustras un autoturism din municipiul Bucureşti. În momentul opririi în trafic, maşina era condusă de un tânăr de 14 ani. Autoturismul marca Tico, […]