Doi minori, depistaţi în trafic de poliţişti, într-un autoturism furat

aapolitia-rutiera1Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară au prins, în noaptea de 1 spre 2 martie 2015, pe doi tineri, care ar fi sustras un autoturism din municipiul Bucureşti. În momentul opririi în trafic, maşina era condusă de un tânăr de 14 ani.

Autoturismul marca Tico, înmatriculat în Bucureşti, a fost oprit pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Lehliu Gară. Acesta era condus de B. Mădălin, de 14 ani, din Bucureşti, iar ca pasager a fost identificat şi I. Claudiu, de 17 ani, comuna Rîfov, judeţul Prahova.

Tânărul de la volan le-a declarat iniţial poliţiştilor că a sustras autoturismul pentru a se plimba, fără ştirea părinţilor.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că maşina ar fi fost sustrasă în cursul nopţii de pe raza municipiului Bucureşti, cei doi tineri intenţionând să deplaseze către judeţul Prahova, însă, din cauza lipsei de experienţă în conducere,   au ajuns la Lehliu.

Cercetările cu privire la comiterea infracţiunii de furt calificat vor fi continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, urmând ca B. Mădălin să fie cercetat de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi şi pentru conducerea unui vehicul, fără permis de conducere.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Două accidente rutiere grave, produse într-o singură zi

joi mart. 5 , 2015
În dimineaţa de 04 martie 2015, G. George, de 44 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Călăraşi, şi, la intersecţia cu strada Prelungirea Bucureşti, nu a acordat prioritate de trecere, lovindu-l pe S. Marian, de 58 ani, din Călăraşi, care se deplasa pe bicicletă. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!