”Sărbătoarea primăverii”, organizată de Primăria Călărași, a ajuns la a V-a ediție

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 10 martie 2017, în Sala de spectacole”Barbu Știrbei” a Centrului Culturul Județean, începând cu ora 16.00, Primăria municipiului Călărași organizează cea de-a V-a ediție a ”Sărbătorii primăverii”. Evenimentul se bucură deja de o tradiție la nivelul municipiului Călărași, fiind așteptat atât de preșcolari și elevi, cât și de părinți.

Partenerii Primăriei municipiului Călărași sunt Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic a județului Călărași, Palatul Copiilor și Centrul Cultural Județean Călărași.

Evenimentul  cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol – concurs, ce constă în susținerea de momente artistice ( cântece, dansuri  etc.) de către elevii unităților școlare din municipiu , începând cu învățământul preșcolar , până la cel liceal. Numărul estimat de copii participanți este de 300- 350 din aproximativ 20 unități școlare .

În cadrul  spectacolului, se va acorda un premiu de popularitate , oferit de un juriu format din responsabili ai instituțiilor partenere.

Vor fi acordate și diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant.

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Sen. Răducu Filipescu: “Adevăraţii vestitori ai speranţei şi bucuriei sunteţi voi, stimate doamne şi domnişoare”

mie mart. 8 , 2017
Please enter banners and links.