Săptămâna prevenirii criminalităţii, la Călăraşi

În perioada 3 – 7 aprilie a.c., Poliția Română, prin structurile de prevenire a criminalității, organizează şi desfăşoară, la nivel naţional, „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

Activităţile desfăşurate, selectate în baza priorităţilor Poliţiei Române pentru anul 2017, urmăresc sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale, precum şi a implicării în activităţi cu caracter preventiv.

În intervalul menţionat, în toate judeţele, se  desfăşoară activităţi structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă.

La nivelul judeţului Călăraşi, în ziua de 3 aprilie a.c., ora 10 00 ,zi dedicată prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului, pe platoul din faţa Centrului Cultural Judeţean Călăraşi a avut loc   un flash-mob  efectuat de elevii aproximativ 1000 de elevi ai Şcolii Generale Tudor Vladimirescu Călăraşi.

De asemenea, poliţiştii criminalişti au realizat  o simulare  a unei de cercetări la faţa locului, în cazul săvârşirii unei infracţiuni de furt din auto.

Totodată pe raza întregului judeţ se vor desfăşura activităţi de informare, înmânări de flayere şi întâlniri cu asociaţiile de locatari.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Irina Ravac a fost condusă pe ultimul drum

mar apr. 4 , 2017
Marți, 4 aprilie, Irina Ravac, directoarea Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Călărași, a fost condusă pe ultimul drum. La slujba de înmormântare, de la biserica Sf. Împărați Constantin și Elena, au participat reprezentanți ai autorităților locale și județene, dar și numeroși călărășeni, care au cunoscut-o și au dorit să-și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!