Roxana Paţurcă:”Doresc să fiu un reprezentant al judeţului, cu care oamenii şi PSD-ul să se mândrească”

Print Friendly, PDF & Email

roxana-paturcaCălăraşeanca Roxana Natalia Paţurcă a fost desemnată să candideze pentru funcţia de senator al României, din partea Partidului Social Democrat Călărași (PSD). La cei 37 de ani ai săi, a avut curajul să intre în apriga bătălie electorală pentru alegerile parlamentare, din 11 decembrie. Membru cu ştate vechi în PSD,  profesor de specialitate la Colegiul Economic Călăraşi, fost inspector şcolar şi actual consilier judeţean, Roxana Natalia Paţurcă a demonstrat, întotdeauna, că rezultatele muncii sale, atât pe plan profesional, cât şi politic, au pus amprenta în viaţa educaţională, dar şi socială, a cetăţii de pe malurileBorcei.

Prin intermediul interviului de mai jos, Roxana Natalia Paţurcă a dorit să ne dea detalii despre obiectivele şi aspiraţiile sale, legate de funcţia de senator, pe care s-a angajat să o câştige la următorul scrutin electoral.

Cu ce speranţe aţi  intrat în această bătălie, destul de grea, pentru obţinerea  postului de senator, în Parlamentul Romaniei?

Roxana Paţurcă: Am intrat în această cursă electorală cu dorința de a face  mai mult pentru județul Călărași. Plec la drum cu obiective bine stabilite privind dezvoltarea și modernizarea județului, totodată, urmărind atingerea acestora în compatibilitate cu funcția pe care o voi ocupa.

Cum se vede viaţa socială a călărăşenilor prin ochii unei femei cu experienţă politică, aşa cum sunteţi dumneavoastră?

Roxana Paţurcă: Privind prin prisma experienței politice dobândite, urmăresc cu interes să mă informez în legătură cu doleanțele și nemulțumirile cetățenilor. Doresc să fiu un reprezentant al județului cu care oamenii și PSD-ul să se mândrească.

De când sunteți membră a Organizaţiei Judeţene a PSD, nu aţi fost tentată să migraţi către altă formaţiune politică?

Roxana Paţurcă: Am început activitatea politică în cadrul organizației PSD Călărași, în anul 2003 și, de atunci, am ales să rămân fidelă acestui curent. Mă regăsesc în doctrina social-democrată, această orientare fiind una de familie.

Ce reprezintă PSD pentru dumneavoastră?

Roxana Paţurcă: Am crescut și m-am maturizat alături de PSD, pentru a putea deveni omul politic aflat, astăzi, în fața dumneavoastră. PSD este a doua mea familie, oameni de suflet, cu care am colaborat, mereu, cu drag, în diferitele activități întreprinse.

După cum se cunoaşte, sunteţi într-un contact, permanent, cu locuitorii municipiului Călăraşi, dar şi din judeţ, prin  prisma funcţiei pe care o aveți , aceea de consilier judeţean. Care sunt  nemulţumirile, dar şi doleantele călărăşenilor,  legate de activitatea celor care conduc astăzi Guvernul Romaniei?

Roxana Paţurcă: Problemele identificate de mine pe teren își regăsesc soluțiile în planul meu de acțiune. Urmăresc dezvoltarea sectoarelor agricole și a învățământului, atragerea investițiilor pentru turism și avansarea pe scara ierarhică națională a județului, din punct vedere economic.

Dacă veţi fi aleasă senator de Călăraşi, care vor fi priorităţile pe care vi le-aţi propus să le realizaţi?

Roxana  Paţurcă: Cu dorința de a nu mă repeta, pot doar să afirm că poziția mea de senator va fi una benefică județului, indiferent de afilierea politică a reprezentanților localităților din teritoriu. Pentru că voi reprezenta acest județ,, în Senatul României, gândurile şi proiectele mele vor merge către acesta. Voi fi un senator ales de către electoratul călărășean și voi reprezenta interesele județului și ale locuitorilor, în mod echidistant.

Călărașiul este casa mea, aici m-am maturizat politic, aici vreau sa trăiesc și, pentru oamenii de aici, îmi asum responsabilitatea unui mandat caracteristic mie: bazat pe muncă, ambiție, decență, forță și determinare.

 Vă mulțumesc!

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Daniel Drăgulin și-a propus să obţină 14.000 de voturi, la alegerile parlamentare

vin nov. 4 , 2016
Liberalii călărăşeni au dat, deja, startul luptei electorale pentru câştigarea alegerilor parlamentare, din 11 decembrie. Daniel Drăgulin, cel care va coordona campania electorală, în municipiul Călăraşi, a afirmat că organizaţia municipală a PNL Călăraşi şi-a  strâns rândurile şi a reactivat toate birourile secţiilor de vot. Deja au fost distribuite o […]