Daniel Drăgulin și-a propus să obţină 14.000 de voturi, la alegerile parlamentare

Print Friendly, PDF & Email

dragulinLiberalii călărăşeni au dat, deja, startul luptei electorale pentru câştigarea alegerilor parlamentare, din 11 decembrie. Daniel Drăgulin, cel care va coordona campania electorală, în municipiul Călăraşi, a afirmat că organizaţia municipală a PNL Călăraşi şi-a  strâns rândurile şi a reactivat toate birourile secţiilor de vot. Deja au fost distribuite o serie de pliante pe care călărăşenii le-au primit, existând, totuşi, unele intrebări, din partea acestora, privitoare la candidatura lui Cătălin Predoiu, la Camera Deputaţilor.

Daniel Drăgulin are o misiune greu de îndeplinit. Organizaţia municipală a PNL Călăraşi are ca target obţinerea unui număr record de voturi, 14.000, în condiţiile, în care, la alegerile locale, el a obţinut, aproximativ, 8000 de voturi. Daniel Drăgulin s-a arătat încrezător în obţinerea  acestui scor, acordând şansa obţinerii celui de-al treilea post de deputat,  pe care este nominalizat actualul senator liberal, Liviu Tomoiagă.

,,Avem o echipă bine sudată, în PNL, şi cred că, prin munca noastră, vom obţine cele 14.000 de voturi  pe care ni  le-am propus, pentru a scoate şi cel de-al treilea post de deputat, al lui Liviu Tomoiagă. Eu ştiu că are toate şansele să câştige un nou mandat de parlamentar, pentru că a muncit în PNL, a fost, mereu, aproape de primarii şi agricultorii călărăşeni şi a avut numeroase iniţiative în  Senatul României.”,  a spus Daniel Drăgulin.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/Bărbat reținut de polițiști pentru acte de violență, în incinta unei societăți comerciale

vin nov. 4 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Un bărbat din Călăraşi a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţişti. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunare, pentru ajutorul dat justiţiei. La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii de ordine publică, din Călăraşi, […]