Razie de amploare pe străzile din municipiul Călăraşi

foto-cotroale-Chiciu-600x367Miercuri, 22 octombrie, Poliţia Rutieră a iniţiat ample controale pe străzile din municipiul Călăraşi, ca urmare a accidentelor soldate cu victime, ce s-au petrecut în ultima perioadă. Verificările au fost efectuate de 12 poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipale Călărași. 12 polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipale Călărași au făcut o serie de verificări ale şoferilor aflaţi în traffic, în intervalul orar 12,00-15,00.

Au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 7200 de lei. De asemenea, au fost reținute patru permise de conducere, pentru consum de alcool la volan și pentru neacordarea priorităţii pentru pietoni.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Accident produs de un şofer beat la volan, pe bulevardul Cuza Vodă

joi oct. 23 , 2014
În noaptea de 22-23 octombrie, I. Constantin, de 54 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism, pe strada Griviţa, din municipiul Călăraşi, a pătruns in intersecţia cu bulevardul Cuza Vodă, fără a respecta semnificaţia indicatorului ,,Oprire”, lovind un ghiveci ornamental din beton şi un panou metalic. În urma impactului nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!