Raluca Surdu le-a adresat un mesaj călărășenilor, dar și membrilor PNL Călărași

Raluca Surdu, deputata Colegiului Uninominal 5 (zona Oltenița), în perioada 2012-2016, le-a adresat un gând celor pe care i-a reprezentat în Parlamentul României, călărășenilor, dar și membrilor PNL Călărași, pe pagina sa de socializare, în cursul zilei de astăzi.

Mesajul vine după ce Raluca Surdu nu a mai reușit să câștige un mandat de deputat, la alegerile din 11 decembrie.

“Bună ziua Oltenița, Ulmeni, Spanțov, Chiselet, Căscioarele, Chirnogi, Radovanu, Crivăț, Mitreni!

Bună ziua Dvs., celor care în urmă cu 4 ani de zile mi-ați făcut marea onoare de a mă trimite în Parlamentul României, în calitate de reprezentant al Colegiului Uninominal nr. 5! Au fost 4 ani intenși, cu bune și cu mai puțin bune, în care am învățat mult și am înțeles mult și am încercat cât mi-a stat în putință să fiu alături de dumneavoastră, cu tot ceea ce presupune asta! Se putea mai bine, se putea mai mult, întotdeauna e așa dar, cu siguranță, cei ce mă cunosc, știu că implicarea mea a fost una necondiționată și completă!
Buna ziua Călărași si felicitări câștigătorilor din 11 Decembrie! Mult succes noilor parlamentari de Călărași și le doresc după cum vă doresc și Dvs., călărășenilor ce le-ați acordat încrederea prin votul Dvs., ca următorii 4 ani să fie așa cum v-au promis în campania electorală și așa cum v-ați imaginat Dvs., în momentul stampilării buletinului de vot.

Sărbători cu bine tuturor, sănătate și împliniri, să ne revedem cu bine!
În încheiere am câteva gânduri adresate colegilor mei, pot spune prietenilor mei din echipa PNL, membrii activi sau simpatizanți, oameni speciali, minunați alături de care ultimii 6 ani au fost o experiență complexă, interesantă si plăcută! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și ați însemnat pentru mine în acești ani, vă respect și vă prețuiesc enorm și vă rog să nu fiți dezamăgiți, viața merge înainte cu alte proiecte și oportunități, iar noi vom rămâne împreună, prieteni, aceeași echipă unită și puternică, pentru a descoperi împreună ce surprize ne rezervă viitorul!
Vă îmbratișez pe toti, vă doresc un sfârșit de an liniștit și împlinit, cu sănătate și bucurii alături de familiile dumneavoastră!

Cu drag, respect si prețuire, a Dvs., Raluca Surdu”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Răducu Filipescu: "Voi candida la congres, cel puţin pentru secretar general. Cioloş a fost o greşeală!"

mar dec. 13 , 2016
 Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat, marţi, cu privire la alegerea lui Marian Petrache ca secretar general, că „atunci când doi se ceartă al treilea câştigă”, afirmând că el va candida pentru o funcţie la congresul pregătit de o echipă formată din 3 lideri PNL şi 3 PDL. „Nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!