PSD Călărași/Marius Dulce: „Îmi propun câștigarea Primăriei și o echipă cu 11 consilieri locali!”

psd conferintaOrganizația județeană a PSD Călărași l-a anunțat miercuri, 23 martie, pe candidatul la Primăria Călărași, actualul viceprimar Marius Dulce.

Anunțul oficial vine abia după ce Dulce a fost validat vineri, 18 martie, de către Comitetul Executiv Național.

“La acest eveniment important, i-am invitat pe membrii conducerii de la nivel național, vicepreședinta BPN, Ecaterina Andronescu, și pe Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

Propunem la funcția de primar al municipiului Călărași o persoană cinstită, cu o reputație foarte bună, membru al unui singur partid politic, care îndeplinește toate condițiile de etică și integritate, conform statutului PSD. A demonstrat, înainte de a deține o funcție în administrația publică locală, că are realizări, atât în plan personal, cât și profesional, iar de când este viceprimar a arătat că știe să interacționeze cu oamenii, să îi asculte și, în limita posibilităților, să fie alături de ei. Acesta este Dulce Marius Grigore, viitorul primar al municipiului Călărași.”, a spus Cristodor.

Marius Dulce a adresat, un mesaj, celor prezenți:

”Mă simt onorat să fiu alături de dumneavoastră, iar onoarea pe care mi-o acordați mă responsabilizează în fața echipei partidului, dar și în fața cetățeanului, cu care stau față în față, de 4 ani, încercând să-l înțeleg, să-l ajut, iar când nu s-a putut, am spus: Nu este legal, nu pot, mergeți în altă parte, pentru că nu am competența să rezolv această problemă! Tot ce se vede este rezultatul unei echipe tinere, în care puțini credeau. Dacă am această responsabilitate a echipei, sunt obligat ca targetul meu, în 2016, să fie câștigarea Primăriei Călărași și să avem 11 consilieri locali.”

Ecaterina Andronescu și Codrin Ștefănescu și-au declarat susținerea în diferite proiecte locale, dacă Marius Dulce va fi ales primar de către călărășeni, nu fără a arunca săgeți către actuala conducere a municipiului și județului.

„Orașul Călărași are foarte multe lucruri neîndeplinite și care așteaptă proiecte importante. Principala dvs. responsabilitate, pe care v-o asumați, nu este o coroană de lauri pe care să v-o așezați pe frunte, dacă veți câștiga alegerile, ci este o mare responsabilitate pe care v-o așezați pe umeri. Dascăl fiind, nu am cum să nu vă cer să așezați pe primele trei locuri școala, iar dvs. veți obține mandatul, odată cu lansarea viitoarelor proiecte europene. O să încercăm să vă sprijinim și noi în organizarea de after-school-uri, să finalizați proiecte de infrastructură, pentru că vorbim de școli neterminate aici, de 25 de ani.”, a spus Ecaterina Andronescu.

Secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, a venit cu atacuri dure la adresa primarului Drăgulin:

Drăgulin a bătut la poarta PSD, dar nu l-am primit! ”

„Discutând cu președintele organizației județene, i-am propus să mergem pe sintagma: Dulce pentru Călărași. După atâta acreală și minciuni gogonate ale lui Drăgulin, chiar trebuie o schimbare radicală. Este nevoie de un om gospodar, pentru un oraș care  a avut de suferit foarte mult, în perioada aceasta a „cuplului” Filipescu-Drăgulin. Oamenii de pe stradă spun acest lucru. Marius Dulce e foarte deschis în relația cu oamenii, cu care a dicutat de nenumărate ori. Oamenii sunt foarte nefericiți, în ceea ce privește administrația publică locală, din Călărași.

Drăgulin e un personaj toxic pentru oraș, din toate punctele de vedere. A încercat să-i fie bine tot timpul, a candidat de la PNL, profitând de valul USL, apoi a plecat la UNPR, a cochetat, cu noi, cu PSD-ul, dar nu l-am primit, a cochetat cu Mișcarea Populară, dar nu l-au primit, nici ei, și s-a întors la PNL. Are o istorie politică foarte aiuristică.

Vă confirm că Drăgulin a bătut la ușile PSD-ului, dar au fost închise.PNL, PSD, UNPR e deja prea mult, și dacă nu acceptăm teoria cu Mișcarea Populară! Nu de așa ceva are nevoie orașul Călărași! Călărașiul are nevoie de o schimbare!”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Dan Cristodor a menționat și obiectivul propus, la alegerile locale:

„Vrem să câștigăm, la alegerile locale, pe lângă alte primării din județ, toate primăriile orășenești: Călărași, Oltenița, Lehliu-Gară, Fundulea și Budești, și, bineînțeles, președinția Consiliului Județean.”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Daniel Drăgulin: „În relaţia cu cetăţenii, eu nu am ţinut cont de apartenenţa mea politică!”

vin mart. 25 , 2016
Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, se pregăteşte să intre în bătălia electorală pentru câştigarea unui nou mandat. Despre realizările şi despre aspiraţiile sale privind comunitatea , pe care o conduce, ne-a dat unele detalii în cadrul unui interviu. Domnule primar, vă apropiaţi de finalul primului mandat de edil-şef al municipiului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!