Prins de poliţişti după ce a furat o autoutilitară din Italia

Print Friendly, PDF & Email

DSC09372Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.P.F. Olteniţa au depistat în zona de competenţă o autoutilitară, semnalată de către autorităţile italiene ca fiind furată, condusă de un cetăţean român care transporta animale vii, fără a deţine autorizaţia sanitar veterinară.  

    În seara zilei de 5 februarie, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Olteniţa, au oprit pentru control, pe raza localităţi Spanţov, judeţul Călăraşi, o autoutilitară marca Fiat Ducato înmatriculată în Italia, condusă de un cetăţean român care transporta animale vii.

La verificarea documentelor, lucratorii nostri au constatat că şoferul maşinii, A. Lili, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în municipiul Olteniţa, nu deţinea autorizaţia sanitar veterinară necesară transportului.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date auto INTERPOL, s-a descoperit că autotutilitara fusese semnalată de către organele de poliţie italiene ca fiind furată, din luna februarie 2014.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt şi sancţionarea contravenţională a susnumitului, pentru încălcarea normelor sanitar veterinare, cu amendă în valoare de 720 lei.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Concepte esenţiale în politică: Despre GUVERNARE (I)

lun feb. 9 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱“Ce este guvernarea însăşi dacă nu cea mai mare dintre toate reflecţiile asupra naturii umane?” – Madison, Federalist papers, no. 51 Termenul “guvernare” vine din limba greacă în care avea sensul de a conduce o corabie, deci prin derivare, a guverna înseamnă a conduce un […]

Te mai poate interesa