Primarul Marius Dulce a ieșit pe teren, pentru a verifica lucrările aflate în derulare

Print Friendly, PDF & Email

În prima săptămână după învestirea în funcție, primarul Marius Dulce a verificat lucrările aflate în derulare. Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate și au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul, care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate. Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate.
Totodată, au fost începute lucrările de introducere a sistemului de canalizare pe străzile Locomotivei și Pescăruș, continuă modernizarea străzii Grivița și construcția noii piețe din Centrul Vechi.
,,Suntem pe teren pentru a accelera lucrările.Vrem ca disconfortul dumneavoastră să fie cât mai limitat.Vă mulțumim că înțelegeți necesitatea acestor șantiere care de multe ori ne îngreunează deplasarea prin oraș!”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Salvați Copiii a dotat cu tablete și materiale educaționale școala din comuna Unirea

mie oct. 28 , 2020
În urma apelului urgent făcut de Școala Gimnazială din comuna Unirea, județul Călărași, unde copiilor provenind din medii vulnerabile nu le este asigurat accesul real la educație, Organizația Salvați Copiii asigură pentru 160 de copii tablete, pe care sunt instalate aplicațiile necesare participării la cursurile online, precum și ghiozdane echipate […]