Primarul Marius Dulce a ieșit pe teren, pentru a verifica lucrările aflate în derulare

Print Friendly, PDF & Email

În prima săptămână după învestirea în funcție, primarul Marius Dulce a verificat lucrările aflate în derulare. Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate și au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul, care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate. Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate.
Totodată, au fost începute lucrările de introducere a sistemului de canalizare pe străzile Locomotivei și Pescăruș, continuă modernizarea străzii Grivița și construcția noii piețe din Centrul Vechi.
,,Suntem pe teren pentru a accelera lucrările.Vrem ca disconfortul dumneavoastră să fie cât mai limitat.Vă mulțumim că înțelegeți necesitatea acestor șantiere care de multe ori ne îngreunează deplasarea prin oraș!”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.