Primarul Drăgulin are nevoie de un Administrator Public

Print Friendly, PDF & Email

primar DragulinPrimăria Călăraşi a prins în noua sa organigramă, pe lângă cele peste 30 de posturi scoase la concurs şi încă neocupate toate, şi funcţia de administrator public.

Referitor la cea de-a doua funcţie importantă din Primărie, după cea de primar, edilul Drăgulin a declarat, pentru Actualitatea de Călăraşi:

„Am prins în organigramă această funcţie, deoarece este nevoie de o persoană care să mă poată suplini în anumite activitaţi de reprezentare. În felul acesta eu aş avea mai mult timp de discuţii pentru atragerea fondurilor, discuţii cu investitorii, deplasări pe care trebuie să le fac, dar nu pot mereu pentru că este nevoie de prezenţa mea aici.

Pot spune că de „ieri” aş avea nevoie de un asemenea om, dar trebuie să fie un om de încredere, cu care să fac echipă şi care să aibă o bună pregătire pentru a şti ce înseamnă investiţiile, derularea unui proiect, etc. .

Nu m-am decis când să scot la concurs acest post, dar sigur aş avea nevoie de un administrator public, dacă proiectele depuse de Primărie vor fi declarate câştigătoare!”

Potrivit prevederilor art. 112 din Legea administraţiei publice locale 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul comunelor şi oraşelor, primarul poate propune Consiliului Local înfiinţarea funcţiei de administrator public, în limita numărului maxim de posturi aprobate. Numirea şi eliberarea din funcţie a administratorului public se fac de primar, pe baza unor criterii, proceduri şi atribuţii specifice, aprobate de Consiliul Local. Numirea în funcţie se face pe bază de concurs.

Please enter banners and links.

Next Post

Update: Maşină a poliţiei implicată într-un accident rutier din Călăraşi

mie iun. 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, în jurul orei 12.05, Dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IPJ) a fost sesizat la numărul unic 112, referitor la un accident rutier ce avut loc pe strada Eroilor, în  zona Volna, din municipiul Călăraşi.  Accidentul a fost produs de un autoturism al Secţiei de Poliţie […]