Primăria Călărași/Sondaj de opinie, în rândul populației municipiului

Primăria Municipiului Călărași anunță realizarea „Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Călărași” – document strategic menit sa planifice în mod durabil satisfacerea nevoilor de mobilitate ale locuitorilor și sectorului economic, din oras și împrejurimi.

În vederea elaborării studiului,  în perioada următoare, se va desfășura un sondaj de opinie în rândul populației municipiului Călărași, prin aplicarea unor chestionare.

Întrucât completarea acestora se va realiza la domiciliul persoanei, Primăria Municipiului Călărași roagă cetățenii orașului să sprijine acest demers și să colaboreze în vederea  furnizării datelor. Întrebările fac referire, în special,  la modalitatea de deplasare în interiorul localității.

Chestionarul poate fi completat în maxim 15 minute și reprezintă o componentă importantă a viitorului studiu – element fundamental pentru  pregătirea de către Primărie a proiectelor adresate dezvoltarii urbane a municipiului.

 Vă mulțumim anticipat!

 BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/ Peste 1.400 de înmatriculări auto, în trei săptămâni

lun feb. 20 , 2017
După data de 1 februarie 2017, când a fost eliminată taxa de înmatriculare permanent sau temporară pentru autovehicule, a crescut foarte mult numărul persoanelor care a luat cu asalt Serviciul public comunitar regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor din Călărași. În primele zile ale lunii, numărul dosarelor prelucrate a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!