Primăria Călărași va derula cel mai mare contract, finanțat din fonduri europene

Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat Primăria Municipiului Călărași că luni, 2 decembrie 2019, se va parafa contractul de finanțare pentru proiectul de infrastructură „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”- POR 2014-2020, Axa 4, Prioritate 4.1. Mobilitate urbană.

Contractul va fi semnat la sediul Primăriei Municipiului Călărași, la ora 16,00 în sala de ședințe.

Proiectul are o valoare de 9,35 milioane de euro(co-finanțare 2%) fiind, totodată, primul proiect semnat pe Măsura 4.1. pe regiunea Sud-Muntenia și cel mai mare proiect al administrației locale călărășene.

Facem precizarea că, până în prezent Primăria Municipiului Călărași a semnat contracte de finanțare, din fonduri europene, în valoare de 10,5 milioane de euro, urmând ca până la finele anului 2019 să mai fie parafate alte proiecte a căror valoare totală este de 20,87 milioane de euro.

Biroul de presă

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ziua de 1 decembrie marcată, ca în fiecare an, de Primăria comunei Borcea

sâm nov. 30 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Primăria comunei Borcea organizează, ca în fiecare an, manifestări dedicate Zilei Naționale. Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă a prezentat momentele care vor fi organizate cu acest prilej, dar a menționat și câteva dintre proiectele aflate în derulare. Suntem în procedura de licitație pentru alimentarea cu […]