Primăria Călărași anunță că procesul educațional se va desfășura în condiții optime, începând cu 2 iunie

Print Friendly, PDF & Email

În data de 2 iunie, elevii din anii terminali care aleg să se pregătească în școli pentru examenele naționale, sunt așteptați, din nou, în bănci.
Pentru ca tot procesul educativ să se desfășoare în condiții optime, în actualul context epidemiologic, toate unitățile școlare au fost sprijinite de Primăria Municipiului Călărași. Mai mult, pentru pregătirea și organizarea, în aceleași condiții optime, a examenelor naționale, s-a răspuns pozitiv tuturor solicitărilor Inspectoratului Școlar Județean Călărași.
Astfel, au fost livrate direct către școli, 165 de dispensere (achiziționate inițial pentru scările de bloc, ulterior revenindu-se asupra obligativității montării lor), iar către Inspectoratul Școlar Județean Călărași (pentru distribuție în școli și organizarea examenelor naționale): 5000 de măști, 900 viziere, 115 sticle săpun lichid, 150 litri dezinfectant de mâini, 160 sticle alcool sanitar și urmează să fie livrate și 65 de tablete și 50 de termometre non-contact. Au fost realizate, totodată, lucrări de igienizare a spațiilor exterioare, de îndepărtare a vegetației, dar și de dezinfecție în toate școlile din municipiul Călărași.

01.06.2020

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Răducu Filipescu: “PNL și-a asumat să piardă voturi, pentru ca România să câștige o șansă”

mar iun. 2 , 2020
,,Observ că de câtva timp, de când numărul cazurilor COVID-19 a scăzut în România, PSD-știi au prins curaj și și-au dat jos masca pentru a li se vedea adevărata față: de oameni care n-au făcut nimic pentru țară cât au fost la guvernare și care acum critică orice, oricând. Să […]