Preșcolarii grădiniței „Voinicel”au vestit nașterea lui Iisus Hristos

1În prag de Crăciun, prescolarii gradinitei cu program prelungit „Voinicel”, din Calarasi, au plecat sa vesteasca nasterea Domnului Nostru, Iisus Hristos.

Colindate au fost bisericile: „Sfantul Nicolae”, din Mircea Voda, si „Sfintii Apostoli Petru si Pavel”, unde micutii, coordonati de prof. Niculina Musat, au incantat enoriasii prezenti, cu minunate colinde de Craciun.

Educatoarele Gabriela Oprea, Daniela Florea, Angela Cojocaru, Mariana Papurică au pregatit un moment special, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Copiii au primit, drept rasplata pentru cantecele ce au adus liniste si fericire in sufletele credinciosilor, daruri de la Mos Craciun.

„Din ce în ce mai mulţi părinţi care vin la biserică au început să-şi pună serios problema educaţiei propriilor copii, în care componenta moral-creştină să fie parte a programului educativ. Poate, pentru prima dată în ultimii ani, familiile creştine se gândesc la importanţa modelului care le educă copilul. Ce poate fi mai util şi mai frumos transmis către sufletul copilului decât imaginile supreme ale binelui, cinstei şi purităţii, reprezentate de Mântuitorul nostrum, Iisus Hristos, Care le porunceşte creştinilor să dea copiilor educaţie spiritual, de la cea mai fragedă vârstă: „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor!“

Activitatile extrascolare, ce implica Biserica, vizeaza dezvoltarea spirituala a copiilor si ii incurajeaza sa duca o viata cinstita, curata, linistita. As dori sa le multumesc, in mod deosebit, parintilor pentru colaborare si intelegere!” a spus prof. Aurelia Voicu.

3 2 4

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași scoate la concurs noi posturi de funcționar public

lun dec. 28 , 2015
Primăria Municipiului Călăraşi organizeaza concurs pentru recrutare in vederea ocuparii funcțiilor publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad superior – Compartimentul Financiar Contabil, consilier,  consilier superior – Compartimentul Impunere Persoane Fizice și Persoane Juridice si Amenzi , 2 posturi de  consilier, clasa I,grad principal Compartimentul Executare Persoane Fizice […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!