Portofel găsit și returnat de către un jandarm

În data de 04 august a.c., în jurul orei 09:00, în timp ce se deplasa către serviciu, plutonier major Cazan Relu, subofițer din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Oltenița, a găsit în zona Bulevardului 1 Decembrie din Municipiul Oltenița un portofel care conținea acte, carduri bancare și o sumă de bani.
În baza actului de identitate a fost identificată ca și păgubită o persoană de sex feminin, iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat la domiciliul acesteia pentru a-i returna portofelul, pe bază de proces verbal.
După ce a verificat conținutul portofelului și a constatat că nu-i lipsește nimic, păgubita a mulțumit jandarmului pentru profesionalism și a declarat că pe viitor va acorda o mai mare atenție bunurilor personale.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ANUNȚ - Concurs SECRETAR ȘEF S

Dum aug. 6 , 2017
   ANUNȚ – Concurs SECRETAR ȘEF S  Având în vedere prevederile H.G. nr. 286/2011 cu modificările şi completările ulterioare, pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilitatea principiilor generale de ocupare a unui post vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, Şcoala Gimnazială […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!