Pompierii pirotehnişti au distrus mai multe elemente de muniţie rămasă neexplodată

munitie 2Vineri,1 august, un echipaj de pirotehnişti din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au distrus mai multe elemente de muniţie rămasă neexplodată descoperite pe teritoriul județului.

În intervalul orar  09.00 – 14.00, un echipaj de specialişti pirotehnişti din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Călărași s-au deplasat pe raza localităţii Radu Negru, comuna Modelu, pentru distrugerea a 53 de proiectile de diferite calibre, 3 bombe aruncător, 2 grenade defensive și alte 8882 elemente de muniţie rămasă neexplodată ( 2882 cartușe de diferite calibre și 6000 tuburi cartușe).În cadrul acestei operaţiuni de distrugere, specialiştii pirotehnişti au folosit 22,3 kg de T.N.T. (trinitrotoluen), misiunea finalizându-se cu succes.

Respectivele elemente de muniţie au fost descoperite pe raza judeţului Călăraşi, în decursul ultimelor luni.

munitie

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Incendiu provocat de un scurtcircuit, la o locuinţă din Călăraşi, a fost stins de pompieri

lun aug. 4 , 2014
Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au acţionat în cartierul Cărămidari, pe strada Cloșca, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent, cu flacără și fum dens la nivelul acoperișului unei case Luni 4 august, ora 09.54, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!