Incendiu provocat de un scurtcircuit, la o locuinţă din Călăraşi, a fost stins de pompieri

Print Friendly, PDF & Email

incendiuDouă echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au acţionat în cartierul Cărămidari, pe strada Cloșca, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent, cu flacără și fum dens la nivelul acoperișului unei case

Luni 4 august, ora 09.54, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, în Cartierul Cărămidari, pe strada Cloșca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui locuințe, proprietate privată, aparţinând lui Victor D. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului locuinței pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalației electrice îmbătrânite și cu improvizații.Două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită și o autospecială de stingere de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minut.

În urma incendiului au ars: mobilierul și aparatura electrocasnică dintr-o cameră, bunurile materiale aflate în holul locuinței, materiale textile, 2 uși, o fereastră și acoperișul din lemn învelit cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Sărbătoare mare în Călăraşi la Festivalul Internaţional de Folclor ,,Hora Mare”

mie aug. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 6-10 august, întreaga comunitate călărăşeană  este în plină sărbătoare,  cu ocazia desfăşurării Festivalului International de Folclor ,,Hora Mare “. Această amplă manifestare, aflată la  cea de XXII a ediţie a debutat miercuri 6 august la sala de spectacole ,,Barbu Ştirbei “ unde autorităţile […]