Polițistul care a părăsit locul accidentului produs ieri, în Călărași, a fost reținut

Print Friendly, PDF & Email

accidentIPJ Călărași a venit, astăzi, cu un comunicat de presă, primul dealtfel, în ceea ce privește accidentul produs în dimineața zilei de 22 aprilie, în municipiul Călărași, în care a fost implicat un polițist, din cadrul instituției. De menționat că nu există un punct de vedere al instituției privind acest caz, care aduce prejudicii de imagine Inspectoratului Județean de Poliție Călărași.

,,Referitor la accidentul produs la data de 22 aprilie 2015, pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, în baza delegării procurorului, poliţiştii au efectuat activităţi care au dus la prinderea conducătorului auto, A.Marian, de 25 ani, din municipiul Călăraşi, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Bucureşti şi, pe fondul nerespectării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului, care a intrat într-un copac şi în două maşini parcate, rezultând vătămarea corporală uşoară a două persoane.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de poliţişti şi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, care au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.”

Intr-un comunicat remis, ieri, de către ISU Călăraşi se arată că:,, În data de 22.04.2015, ora 03.07, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să intervină pe raza municipiului, pe strada București, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Ciprian A., în vârstă de 35 de ani, (pasager într-un autoturism înmatriculat în județul Călărași), care a suferit multiple traumatisme în urma unui accident rutier. La sosirea echipajului SMURD, persoana prezenta un traumatism cranio-cerebral și plagă de aproximativ cinci centimetri la nivelul capului, în regiunea frontală, traumatism facial cu plagă de aproximativ șase centimetri în zona pometelui drept, suspiciune de fractură la nivelul claviculei și traumatism la membrul superior drept.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri bărbatului, i-au toaletat plăgile și i-au aplicat pansament compresiv, i-au aplicat guler cervical, l-au imobilizat pe targă, i-au administrat oxigen și i-au monitorizat funcțiile vitale, după care acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Călărași (Unitatea de Primiri Urgențe).”

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

12 familii din Călăraşi au sărbătorit ,,Nunta de Aur”

joi apr. 23 , 2015
Marţi, 21 aprilie, la Centrul de Zi pentru Persoanele Vârstnice a avut loc un eveniment deosebit. Într-un cadru festiv,12 familii din Călăraşi şi-au înnoit jurămintele, după 50 de ani de căsnicie. Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare şi cu emoţie în glas au spus din nou ,,da” în faţa viceprimarului Marius […]