PNL Călărași și-a prezentat candidații pentru alegerile locale parțiale

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Anna-Maria Gonciu

PNL Călărași a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, candidații pentru alegerile locale parțiale din comuna Cuza Vodă și comuna Frumușani.
Astfel, pentru comuna Cuza Vodă va candida Monica Ceaușescu, iar pentru comuna Frumușani a fost anunțată candidatura lui Ștefan Lăduncă.
Prezent în conferința de presă, președintele PNL Călărași, deputatul emil Florian Dumitru a declarat:
,,Monica Silvia Ceausescu și Ştefan Lăduncă sunt candidații liberali pentru alegerile locale parțiale din localitățile Cuza-Vodă și Frumușani. Sunt tinerii cu care PNL Călărași a pornit în competiția electorală pentru câștigarea celor două comunități călărășene, oameni care își vor dovedi tot profesionalismul și toată priceperea pentru a așeza Frumușani și Cuza-Vodă într-un context european benefic pentru cetățeni.
Îi asigur de tot sprijinul meu, cât și al echipei PNL Călărași, convins fiind că Monica și Ștefan sunt tineri de viitor, care vor demonstra că se poate! Mult succes!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă:,,În comuna Borcea vom avea o modernă sală de sport, prevăzută cu 360 de locuri”

Dum mai 30 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria comunei Borcea se află în plină derulare a unor proiecte cu finanțare europeană, dar se pregătește și să dea startul altor proiecte de interes local. Pentru a le continua pe cele aflate în implementare, primăria are nevoie de fonduri atât de la bugetul local, […]