Peste 400 de misiuni executate de jandarmii călărăşeni, într-o singură lună

20160430_192649În luna Iunie a.c., jandarmii călărăşeni au executat peste 400 de misiuni de ordine publică pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.

În această perioadă, aproximativ 1550 de jandarmi au executat misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediu rural, pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, cultural artistice și religioase, acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemnos, acționând și în zona instituțiilor de învățământ în care sunt organizate centre de susținere a probelor examenului de Bacalaureat.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 161 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 39200 lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 24 infracţiuni, dintre care 16 în acțiuni proprii și 8 în cooperare cu Poliţia, fiind identificați 11 autori.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

92 de copii, aflaţi în grija DGASPC Călăraşi, aşteaptă să fie adoptaţi

mie iul. 6 , 2016
 Este de notorietate faptul că, până în prezent, adopţia s-a dovedit a fi un proces greoi si anevoios ce implică multă birocraţie şi timp, descurajând, astfel,  familiile care doresc să înfieze copii. La nivel naţional, în 2015, doar 6% din copiii aflaţi în grija statului au fost adoptaţi. Însă, există […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!