Performanțe de top, la CSM Călărași

Autor: Florentina Chiru
30.05.2021

CSM Călărași a obținut în 2020 un număr de 52 de medalii, dintre care 20 de medalii de aur, 18 medalii de argint și 14 medalii de bronz, asigurand astfel o buna perspectivă a sportului din tara noastra in anii urmatori. Anul acesta, doi sportivi de la secția Canotaj s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Doi sportivi legitimați la CSM Călărași – secția Canotaj s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an. Este vorba despre multiplul campion european Alexandru Chioseaua și multipla campioană Adriana Ailincăi.
Chioseaua s-a calificat la Olimpiadă în urma unei curse epuizante la Regata Mondiala de Canotaj ce a avut loc în localitatea Lucerna din Elveția, în perioada 15-17 mai 2021.
Precizăm că la Jocurile Olimpice de la Tokio s-a calificat și călărășeanca Georgina Vasile, legitimată în prezent la Clubul Dinamo. Este pentru prima dată în istoria sportului călărășean, când doi sportivi legitimați la CSM Călărași – secția Canotaj, se califică la Jocurile Olimpice.
Sportivii legitimați la CSM Călărași – Secția BOX care au participat la Cupa României de Cadeți s-au întors acasă
medaliați cu aur, argint și bronz.
Totodata, la competiția ce a avut loc la Arad, în perioada 10 – 16 mai, secția BOX din cadrul CSM Călărași a participat cu șase sportivi, dintre care trei medaliați.
Astfel, sportivii călărășeni care au urcat pe podium la Cupa Romaniei, sunt:
Ivan Gabriel Leon (68 kg) – aur
Petrea Edwyn (38,5 kg)-argint
Stan Alexandru Cosmin (44,5 kg)-bronz
Felicitări sportivilor, antrenorilor, întregului colectiv al CSM Călărași, tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor performanțe extraordinare!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Comunicat de presă

joi iun. 10 , 2021
Please enter banners and links.

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!