Percheziţii DNA în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa; vizat este omul de afaceri Ştefan Poienaru

Print Friendly, PDF & Email

dnaPotrivit unui comunicat emis de către Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de combatere a corupţiei, procurorii din cadrul acestei instituţii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 – 2013.

În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul București și în județele Ialomița și Călărași, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că vizat de această anchetă este omul de afaceri Ștefan Poienaru, care exploatează mari suprafețe de teren în județele Ialomița și Călărași.

Ștefan Poienaru este patronul SC Agrofam Holding SA și a solicitat de la APIA sprijin financiar pentru modernizarea unei exploatații agricole cu o suprafață de 5.000 ha, însă documentația depusă la APIA conținea acte false.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Preşedintele CJ Ialomiţa reţinut de DNA şi doi directori de la ADR Sud Muntenia, sub control judiciar

mie feb. 11 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie procurorii din cadrul acestei instituţii- Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, cu începere din data de 10 februarie 2015, a următorilor doi […]